+31 (0)71 - 4020136

Nederlands English German

Projecten

Empack 2021 in de Jaarbeurs Utrecht

Op 8 en 9 september 2021 is het weer zo ver de EMPACK. Dit jaar zal de beurs neerstrijken in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. Natuurlijk is TEHAMA daar vertegenwoordigd. Wij nodigen u graag uit.

 

 

Pack VI flowpackmachine geleverd aan ambachtelijke bakkerij Vondelkoeken te Almelo

Wat een leuk project in een klein pand in Almelo waar we deze flowpackmachine door een kleine deuropening moesten tillen.

Gijs de zoon van Bob en Monique Ruhof heeft een oud familie recept weer tot leven gebracht en daar zijn de Vondelkoeken ontstaan. Bob en Monique bedankt voor deze leuke opdracht en dat Gijs er maar veel koeken mee kan verpakken.
 

 

 
Smaken van Gijs:

- Revolution “met een twist van Jonnie Boer“

- Origineel

- Chocolate

- Fudge

- Kardemom

- Cranberry met echte vanille

- Honing Trippel

 

Lijn 8 geleverd aan Polaroid

 

Automatisering geleverd voor een grote bakkerij in Polen

Voor een grote Europese klant van ons een automatisering geleverd om chocoladecakejes te verpakken in een tray. Het ontstapelen van de tray’s doen we met onze RT-09 Denester deze brengt de tray’s via een stappenbaan naar de Stapelunit. De cakejes komen met rijen van 16 aan richting onze Mono Losser deze brengt in een keer een rij van 16 cakejes richting de stapelunit om daar de gewenste aantal in een cassette te plaatsen en vervolgens in een keer de stapel cakejes in een tray te plaatsen.

 

 

VSB-601 Backseal Flowpackmachine

Voor een klant in de regio deze backseal flowpackmachine geleverd om diervoeding te verpakken.

Deze machine heeft de mogelijk om in de verpakking gas te brengen of te zorgen dat het meeste lucht er uit gaat door middel van vacuüm.

 

Tevopharm 200 flowpackmachine

Onze afdeling elektro / panelenbouw heeft voor een klant een compleet nieuwe besturing gemaakt voor een Tevopharm 200 flowpackmachine.


Oude besturing, stuurkast en servomotoren uit de flowpackmachine verwijderd.

 

Nieuwe besturing, stuurkast en servomotoren in de flowpackmachine gemonteerd.

 

De vernieuwde VSE-2000 flowpackmachine

Voor een klant in Wales heeft TEHAMA B.V. een automatisering gemaakt om stroopwafels per 2 te verpakken of een toef zak verpakking over onze vernieuwde volledig servo gestuurde VSE-2000 flowpackmachine met verwisselbare zijbakken om snel van productaantal in een zak te kunnen wisselen. De vernieuwde VSE-2000 flowpackmachine is zo gemaakt dat het bedienen er van zeer eenvoudig is.Stapel, roteer en omzet unit deze brengt de stapels stroopwafels tussen de meenemers van de toevoertafel.Verwisselbare zijbakken met meenemers om snel van product te wisselen b.v. 10 – 12 of 14 stroopwafels in een toef zak. De zijbakken met meenemers zorgen er voor dat de rechtopstaande stroopwafels niet omvallen voordat ze bij de beitel aankomen.

Door de corona wordt deze lijn later geinstalleerd. We zullen dan ter plekke een filmpje maken als de productie gaat draaien. Nog even geduld.

 

Hondenhamburgers

Voor een productiebedrijf die gespecialiseerd is in hondenvoer hebben wij een automatisering geleverd om hondenhamburgers te verpakken in een doosje.

 

Polaroid productie

 

Tevopharm Pack VI

Aan een biologische tuinderij een Tevopharm Pack VI geleverd om venkel te verpakken

 


Meer nieuws? Klik HIER

Onze gegevens

Bezoekadres
Scheepmakerstraat 31
2222 AB Katwijk
Industrie terrein ´t Heen

 

Tel: 0031(0)71 4020136
Fax: 0031(0)71 4034925

E-mail: info@tehama.nl

 
Voor storing/onderdelen 

E-mail: service@tehama.nl