+31 (0)71 - 4020136

Nederlands English German

Kartonneermachine

HKE−80

 

De HKE-80 is ingericht voor het opzetten van voorgelijmde hulzen / dozen. De kartonnen plano´s worden d.m.v. een roterende beweging vanuit het magazijn genomen en tussen de meenemers van het kettingtransport geplaatst. Door middel van een pusher wordt het product in de open gevouwen hulzen geschoven. Nadat het product is ingeschoven worden de kleppen van de doos gevouwen en d.m.v. hotmelt gesloten (Robatech concept serie).

Capaciteit: max. 60-80 plano’s p/min. Afhankelijk van type & afmetingen plano.
 

 
Voor- opzetinrichting: Doordat karton vaak in grotere hoeveelheden besteld wordt bestaat het risico dat deze vocht aantrekken en daardoor minder gemakkelijk zijn uit te vouwen met een standaard opzetsysteem. De voor- opzetinrichting is uitgevoerd met een dubbele kop met elk twee zuignappen waardoor een stabiele en zekere invoer gegarandeerd wordt. Voor het opzetten van de doos wordt alsmede gebruik gemaakt van twee contra cups welke de huls tegen de beweging van de roterende kop opentrekken waardoor deze reeds geopend tussen de meenemers wordt geplaatst. Door deze toepassing kunnen ook dozen van mindere kwaliteit en / of vierkanten dozen met hoge snelheid probleemloos verwerkt worden.
 
         
 
 

HK−02

De HK-02 is speciaal ontwikkeld door de engineers van TEHAMA voor de Polaroid fabriek deze zeer compacte kartonneermachine bouwen we klant / product specifiek af. Doormiddel van snel wisseldelen voor uw plano’s kunt u de machine snel ombouwen naar een nieuw product.
Capaciteit: max. 20-30 plano’s per minuut.

 


* Vraag naar de mogelijkheden van onze kartonnermachines.