Over Tehama


    image/jpegimage/jpeg
   
  image/jpeg
   
  image/jpeg
Buiten de banket, koek en zoetwaren industrie heeft Tehama ook uitstapjes gemaakt naar o.a. de chemische wereld voor het flowpacken van zeeptabletten t.b.v. vaatwassers, diepvriesproducten zoals loempia´s en pizza´s, brood producten, chocolade chips, pralines, bevochtigde doekjes, bestek t.b.v. de vliegtuig industrie en diverse multifunctionele machines t.b.v. diverse loonpakkers. 

Naast fabrikant van een breed en diep assortiment van standaard machines zijn wij een specialist is in het ontwikkelen van op maat gesneden klantspecifieke oplossingen. De custom made automatiseringen worden door de engineers van Tehama specifiek per product / klant combinatie ontwikkeld. Door het toepassen van deze strategie in combinatie met de knowhow en de praktijk ervaring welke wij in gedurende de laatste 25 jaar hebben opgebouwd is Tehama in staat de optimale oplossing voor uw product te ontwikkelen. 

Op deze site vindt U informatie over Tehama B.V., het product programma en de installaties welke zij in de aflopen jaren hebben ontwikkelt. Indien U naar aanleiding van deze site vragen heeft neemt U dan contact met ons op voor verdere informatie om uw product te ontwikkelen.